Get Adobe Flash player

Ebook ini dibuat KHAS untuk Forex Trader dan bakal Forex Trader Yang Baru merangkak!!!

Mahukah Anda Saya Tunjukkan Bagaimana Menjadikan Platform Forex Trading Ini, Sebagai Lubuk Untuk Menjana Wang KONSISTEN 4 ANGKA SEBULAN secara santai dan sambilan Tanpa Perlu Berhenti Kerja Sedia Ada???

AMARAN! Ebook ini tidak sesuai untuk semua orang. Hanya yang betul-betul dan serius mahu belajar dan menghasilkan pendapatan konsisten melalui Forex sahaja yang boleh membaca ebook ini. Sekiranya anda beranggapan platform Forex Trading adalah sebagai jalan pintas untuk menjadi kaya raya sekelip mata sila tinggalkan dan abaikan halaman ini serta merta!!

Sebelum saya ceritakan dengan lebih lanjut…saya ingin tanya pada anda..

PERNAH TAK ALAMI MASALAH SEPERTI INI ATAU SEDANG MENGALAMINYA??


Trade dah lama tapi asyik ke laut


Nampak price nak up, bila tekan button buy price merundum pulak..


Nampak price macam nak turun, tapi bila tekan button sell price naik mencanak macam roket…


Dah tahu price nak ke mana, tapi stress sebab tak tahu nak entry kat mana


Boleh trade dan profit, tapi loss lagi banyak


Dah pergi bermacam-macam kelas, tapi masih terpinga-pinga juga


Belajar bermacam-macam teknik, tapi rasa semakin kebelakang dan bukannya kedepan

Dan lagi menyedihkan asyik mendepo je kerja, tapi withdrawnya tak pernah….. Sedih beb!!! Rasa hampa, kecewa, hancur lebur & rasa nak give up dah..

MUNGKIN PENCARIAN ANDA BERAKHIR DI SINI

Lihat bukti profit saya yang di jana melalui platform ini

APAKAH STRATEGI YANG SAYA GUNAKAN???

Kalau anda perasan kebanyakan strategi entry saya adalah intraday. Maksud intraday trader nie macam nie? bila anda entry hari nie, tak hari nie, esok atau lusa entry close samada close manual atau setting siap-siap untuk take profit

Aduh peninglah saya, tak faham langsung!!

Anda akan faham bermula dengan faham sikit-sikit dan meningkat kepada faham sepenuhnya bila anda bertindak pantas memiliki Formula Santai Ini

ANDA MESTI TERTANYA-TANYA APA YANG SAYA DAPAT DARI EBOOK INI JIKA MEMDAPATKANNYA SEKARANG??…

APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI MELALUI FORMULA INI ADALAH:

  • Anda akan didedahkan dengan teknik yang simple tetapi profitable. Ya anda akan pelajarinya step by step nanti.
  • Anda akan didedahkan cara bagaimana memaksimumkan profit dengan risiko yang sangat minima. Selepas anda memiliki E-Book ini, anda akan terkejut beruk kerana dengan teknik yang simple sahaja mampu memaksimumkan profit dan mengatasi loss.
  • Anda akan didedahkan cara-cara memgenalpasti zon-zon support dan resistance yang simple tetapi powerful. Pada sesiapa yang masih pening dan tak faham-faham lagi tentang bagaimana untuk create SNR yang simple dan tak memeningkan, ianya ada diterangkan secara terperinci di dalam E-Book nanti.
  • Anda akan pelajari bagaimana cara menjana pendapatan secara konsisten dan sambilan tanpa perlu bersedekah kepada broker setiap bulan. Ya anda akan pelajarinya bila anda sudah memiliki E-Book ini. Apabila anda telah menguasai teknik-teknik yang diajarkan anda boleh menjana pendapatan dengan releks dan tenang.
  • Anda akan didedahkan cara bagaimana mengenal pasti zon-zon untuk meletakkan entry, stop loss dan target profit. Ada sesetengah trader telah tahu untuk membuat jangkaan, tapi tak tahu kat mana nak entry, kat mana nak letak stop loss dan kat mana nak letak target profit. Anda akan pelajarinya apabila sudah memiliki E-book ini.
  • Anda akan pelajari cara trade menggunakan Pending Order dengan konsep ‘set n forget’ . Pernah dengar istilah set and forget?..ya anda akan didedahkan bagaimana untuk mempraktikkan teknik set and forget ini.

  • Anda akan didedahkan dengan punca-punca kegagalan forex trader agar anda tidak mengulangi kesilapan-kesilapan yang saya dan trader lain lakukan suatu ketika dulu.
  • Anda akan didedahkan cara-cara menyasarkan matlamat dan bagaimana untuk mencapainya. Ya anda akan pelajarinya dengan mudah nanti.
  • Anda akan pelajari psikologi dalam trading. Psikologi trading adalah bahagian terpenting dalam elemen trading yang rata-rata trader gagal untuk menguasainya. Tajuk ini juga saya selitkan sekali untuk dijadikan panduan kepada anda
  • Anda akan didedahkan dengan prinsip-prinsip yang perlu dipegang untuk menjadi trader berjaya. Prinsip-prinsip yang perlu dipegang teramat simple tetapi ramai trader mengabaikannya.
  • Anda akan didedahkan cara-cara mengatasi ketakutan yang telah lama bersarang dan menjadi penunggu keras di dalam diri anda. Pernah nak masuk entry jantung anda berdegup laju? pernah tak bila floating entry anda negatif badan jadi seram sejuk? Pernah tak bila nak masuk entry rasa ragu-ragu?, dan pernah tak bila dah entry jiwa jadi gundah gulana, duduk berdiri tak tentu arah, mesti setiap saat nak buka MT4 trading. Anda akan pelajarinya dan saya pasti ianya tak ada di mana-mana E-Book masa kini.
  • Anda akan pelajari langkah demi langkah membuat jangkaan yang sangat simple. Jika sebelum ini anda masuk entry main terjah je, masuk entry main rasa-rasa, dan masuk entry ikut-ikut member, sifu, master dan macam-macam lagi, setelah memiliki E-Book ini anda boleh membuat jangkaan secara peribadi tanpa perlu bergantung dengan sesiapa.
  • Bagi yang zero anda akan pelajari ilmu trading dari A-Z. Ya anda akan pelajarinya nanti.

Dan ada banyak lagi yang bakal anda pelajari melalui ebook ini. Nak tahu apa lagi yang anda pelajari??…kenalah dapatkan ebook ini…

Dan yang teristemewanya, anda akan dimasukkan ke dalam secret group untuk menigkatkan kefahaman dan berbincang sesama ahli tanpa campur tangan daripada orang luar.

BACA EBOOK INI, IBARAT ANDA SEDANG PERSONAL CHOACING DENGAN SAYA. SEOLAH-OLAH SAYA BERADA DISEBELAH ANDA JIKA TENGAH MEMBACA

Oleh itu, Memperkenalkan..

Ebook Formula Menjana Pendapatan Secara Santai Melalui Platform Forex Trading ( VERSION 2 )

Formula yang bakal dikongsikan di dalam ebook ini bukanlah teknik-teknik terbaru yang saya buat, Ianya adalah teknik yang ramai trader sudah tahu, tetapi tidak tahu cara yang betul menggunakannya dan tidak tahu bagaimana untuk mempraktikkannya

Ramai Forex trader (mahupun bakal trader), belum sedar bahawa untuk konsisten di dalam Forex Trading, kita tidak perlu belajar banyak teknik. Bila terlalu banyak teknik yang anda pelajari, anda akan pening dan tak tahu yang mana satu sesuai digunakan.

Untuk menjadi forex trader tidak semestinya menjadi kaya raya, apa yang penting adalah anda boleh menyara diri, anak dan keluarga. Anda mampu membayar ansuran rumah walaupun rumah itu bukan rumah banglo, anda mampu membayar ansuran kereta dan motor walaupun kereta itu bukan kereta mewah dan motor itu hanya motor lagenda, anda mampu keluar bersiar-siar dan membeli belah bersama seisi keluarga tanpa menghiraukan harga barang, minyak dan tol

Pelajarilah sesuatu teknik itu sehingga hadam dan praktikkan teknik itu sampai menjadi. Elakkan diri daripada belajar sekerat jalan. Try and adjust, try and adjust.. Dan, try and adjust. Belajar satu teknik, buat sampai jadi.

Ebook yang saya tulis ini bukan ditulis secara suka-suka. Ada tujuannya.

Saya mahu membantu memberi panduan dan laluan yang betul kepada Forex trader dan bakal trader, agar anda tidak jadi seperti saya suatu ketika dulu yang suka bersedekah kepada broker setiap bulan dan mendidik masyarakat agar tidak mudah tertipu atau terpedaya dengan skim-skim penipuan yang rakus mencari kekayaan dengan bertopengkan Forex Trading tetapi sebenarnya mereka adalah scammer!

MASALAH utama Forex Trader adalah..

Ramai trader telahpun tahu dalam membuat jangkaan. Tetapi, ramai juga yang tidak tahu bagaimana mahu mengenalpasti zon-zon yang sesuai untuk meletakkan entry, stop loss mahupun target profit dan lebih memburukkan, setiap kali membuka terminal meta trader, mereka tidak sabar nak menekan buy dan sell.

Bukan itu sahaja, malah ramai trader baru ataupun lama, gagal dalam mengawal emosi.

Di dalam ebook ini nanti, saya akan terangkan kepada anda bagaimana untuk menjadi trader yang konsisten dan bukannya ‘gamble trader‘.

Semakin ramai trader yang ditipu..

Idea untuk menulis ebook ini tercetus apabila saya hanya menjadi pemerhati dan silent reader dalam bidang Forex ini pada mulanya.

Tetapi, kejadian demi kejadian yang memburukkan industri Forex semakin berleluasa apabila ada manusia-manusia yang rakus mengejar kekayaan, mereka menipu dan menawarkan pulangan pelaburan yang tidak masuk akal.

Sedangkan, apa yang mereka tawarkan bukan seperti apa yang mereka janjikan.

Semenjak dari itu, saya bertekad untuk mewujudkan satu panduan yang boleh membantu dan membimbing para trader yang digelar sebagai pendepo tegar, bakal-bakal trader dan insan-insan yang pernah ditipu dengan skim-skim penipuan yang bertopengkan Forex Trading tetapi sebenarnya adalah scammer!

Diharapkan, dengan adanya panduan ini, saya dapat membantu dan mendidik masyarakat agar tidak mudah terjerumus dengan skim-skim penipuan.

Sekaligus, menjadikan masyarakat kita menjadi seorang yang bijak dan pandai menilai yang mana satu intan dan yang mana satu permata.

Dapatkan panduan ini dengan kadar segera. Pelaburan ke arah ilmu ianya amat berbaloi. Jangan biarkan diri anda terus-menerus menjadi pendepo tegar!

Siapa yang wajib memiliki ebook ini?

Terdapat 10 golongan yang wajib untuk membeli ebook ini:

  • Golongan newbie yang baru berjinak-jinak di dalam arena Forex Trading.
  • Golongan Forex trader yang hampir-hampir berputus asa dengan Forex Trading.
  • Golongan Forex trader yang sudah bertahun-tahun trade, tetapi tidak pernah merasai ‘profit’
  • Forex trader yang tidak pernah withdraw profit walaupun sekecil 10 USD.
  • Forex trader yang mahu mempelajari cara dan teknik yang simple dan tidak memeningkan kepala.
  • Golongan Forex trader yang mahu menambah ilmu tetapi tidak mampu untuk membayar kelas yang harganya mencecah beribu-ribu ringgit.
  • Orang biasa yang mahu menambah pendapatan secara sambilan melalui Forex Trading.
  • Golongan Forex trader yang tidak mahu mengadap chart 24 jam sehari suntuk.
  • Golongan bakal trader yang kurang kemampuan, tetapi mempunyai keinginan yang tinggi untuk belajar
  • Orang yang mahu trade secara santai dan rileks serta tanpa merasa risau dan gusar.

ISI KANDUNGAN EBOOK FORMULA SANTAI ( VERSION 2 )

Ebook ini terbahagi kepada 4 bahagian utama iaitu, bermula dengan asas forex trading, panduan broker, trading psikologi dan formula santai trader stylo.

BAHAGIAN 1 : ASAS FOREX TRADING ianya bernilai RM49

Pada bahagian ini anda akan belajar mengenai asas forex trading bermula dengan penjelasan apa itu forex trading, siapa yang layak menjadi forex trader, berapa modal yang diperlukan, istilah-istilah yang digunakan, fungsi asas meta trader, time zone, jenis-jenis chart dan juga jenis-jenis order.

Kesemua ini merupakan asas yang diperlukan sebelum anda pergi keperingkat lanjut agar anda tidak terkapai-kapai atau terpinga-pinga.

BAHAGIAN 2 : PANDUAN BROKER ianya bernilai RM49

Anda akan belajar mengenai apa itu broker, jenis-jenis broker, bagaimana broker beroperasi dan mengaut keuntungan, serta menerangkan beberapa cara untuk membuat pilihan broker mana yang perlu anda pilih dan digunakan dan broker mana yang tidak patut anda gunakan.

 

BAHAGIAN 3 : TRADING PSIKOLOGI ianya bernilai RM59

Bahagian ini adalah berkaitan psikologi trader. Bab ini saya selitkan bertujuan untuk memudahkan pembaca untuk mengenalpasti kesilapan trader-trader yang lalu termasuklah saya sendiri lakukan dan anda tak perlu untuk ulangi kesilapan yang telah kami lakukan.

Pada bahagian ini juga, menceritakan apa yang perlu anda lakukan dan tak perlu lakukan. Bab paling menarik dalam bahagian ini adalah pengurusan risiko dan kawalan money management. 

BAHAGIAN 4 : FORMULA TRADER STYLO ianya bernilai RM139

Bahagian ini merupakan kemuncak pembelajaran. Anda akan pelajari cara untuk menjadi seorang naked chart trader. Anda akan pelajari bagaimana untuk menentukan halatuju market samada untuk buy atau sell ataupun tak ada entry. Selain itu apa yang anda pelajari adalah cara-cara untuk meletakkan stop loss dan juga target profit.

Di dalam ebook ini juga anda akan pelajari bagaimana menjadi konsisten trader dan bukannya gamble trader.

Bahagian yang paling menarik adalah berkaitan SOP trading. Saya kongsikan SOP trading 1 yang boleh memberikan 70% -80% profit dan SOP trading 2 yang boleh memberikan 60% – 70% profit. Untuk mengikuti SOP ini memerlukan tahap displin yang tinggi. Tetapi jika anda dapat menguasainya, anda akan merasai nikmat menjadi forex trader.

Selain itu juga, saya sediakan 5 formula santai iaitu trick entry yang simple untuk anda praktikkan di dalam trading seharian. 5 formula ini sangat simple dan mudah difahami serta mudah dipraktikkan. Ianya tidak memerlukan kemahiran spesifik, nubie freshpun mampu hadam dan fahami.

4 Kelebihan – Apabila anda membuat keputusan untuk membeli ebook ini

Jangan berfikir panjang lagi. Berikan saya 90 saat, untuk terangkan kepada anda bagaimana ebook ini bermanfaat dan membantu anda untuk berjaya dan konsisten menghasilkan pendapatan melalui Forex Trading:

Kelebihan #1 – Saya support anda dalam group.

Anda tidak perlu takut untuk membeli ebook ini. Kerana, selepas sahaja pembelian anda disahkan, saya sendiri akan masukkan anda ke dalam secret group khas.

Di dalam group ini nanti, saya akan berikan support 100% dan menjawab segala pertanyaan yang berkisar tentang Forex Trading. Anda boleh bertanya sebanyak mungkin di dalam group dan saya akan bantu anda sehabis daya yang mampu.

Kelebihan #2 – Tidak perlu belajar lama-lama.

Dengan pengalaman selama 7 tahun di dalam bidang Forex Trading, saya akan kongsikan perkara yang anda perlu buat, dan perkara yang anda tidak perlu buat di dalam Forex Trading.

Bukan itu sahaja, dengan pengalaman yang saya ada, saya akan kongsi tip-tip dan jalan pintas untuk konsisten menjana pendapatan melalui Forex Trading secara santai.

Kelebihan #3 – Belajar Forex Trading dengan mampu milik.

Untuk permulaan, kos belajar Forex Trading agak tinggi. Untuk masuk ke dalam kelas sahaja, hampir beribu-ribu ringgit.

Tetapi, dengan ebook Formula Menjana Pendapatan Secara Santai Melalui Platform Forex Trading, anda boleh memilikinya dengan harga yang lebih murah dan mampu milik.

 

Kelebihan #4 – Anda akan dapat 4 bonus istemewa!

Anda akan mendapat bonus 5 ebook percuma, 4 daripadanya adalah ebook berkaitan Forex Trading yang bertujuan untuk menambah pengetahuan dan kemahiran di dalam trading.

Manakala salah satu darinya adalah berkaitan motivasi yang boleh membantu anda supaya sentiasa berada dalam keadaan positif dan semangat untuk terus berusaha. Keempat-empat ebook ini bernilai lebih RM500.

BONUS 1 : PANDUAN MEMASANG TEMPLET bernilai RM49

Bahagian ini akan menerangkan secara langkah demi langkah. Ianya ditunjukkan secara bergambar untuk memudahkan pembaca samada anda nubie atau fresh, anda mampu memahaminya dengan mudah.

BONUS 2 : PANDUAN MINDSET bernilai RM49

Bahagian ini menerangkan tentang bagaimana untuk anda membentuk corak pemikiran yang betul dan bukannya sekadar berangan-angan. Anda juga akan pelajari bagaimana untuk mencapai matlamat samada matlamat itu matlamat kecil atau matlamat besar.

BONUS 3 : KENALI KETAKUTAN DIRI DAN CARA MENGATASINYA bernilai RM49

Bahagian ini pula menerangkan tentang personaliti diri anda yang mana 99% trader mempunyai ketakutan yang sama namun mereka tidak menyedari tentang perkara ini. Malah anda akan pelajari bagaimana untuk mengatasi masalah ini.

BONUS 4 : PRINSIP ORANG BERJAYA bernilai RM49

Rata-rata mereka yang telah berjaya mempunyai prinsip yang perlu dipatuhi agar setiap apa yang dirancangkan dapat dicapai. Mereka mempunyai persamaan daripada 1 sudut. Anda hanya perlu amalkan apa yang telah mereka lakukan.

BONUS 5 : PAS SECRET GROUP bernilai RM599

Bahagian ini merupakan panduan yang diterangkan secara langkah demi langkah untuk dimasukkan ke secret group. Group ini ditubuhkan bertujuan untuk menjawab pertanyaan members dan perbincangan sesama members tanpa campur tangan orang luar.

Apa kata mereka?

Baca testimoni pembaca yang telah membaca ebook ini

Jamal, tak sabar rasanya mahu memiliki ebook ini. Berapa harganya?

Harga sebenar isi kandungan ebook ini apabila dinilai..

RM600?

RM1,000?

RM2,000?

RM3,000?

Sebenarnya, ilmu yang bakal anda terima ini tidak ternilai harganya. Dengan pengalaman saya yang bertahun-tahun di dalam bidang Forex Trading, ebook ini sangat berharga dan bernilai untuk para Forex trader di luar sana!

Harga sebenar ebook ini adalah..

HANYA RM1091 SAHAJA!

(Ebook utama RM49 + RM49 + RM59 + RM139 = RM296

Bonus RM49 + RM49 + Rm49 + RM49 + RM599 = RM795)

Total = RM296 + RM795 = RM1091

Namun setelah saya fikir dan pertimbangkan harga yang terlalu mahal. Saya letakkan harga permulaan mampu milik  iaitu

HANYA RM399 SAHAJA!

 

Mahal giler tuan, bagilah diskaun lagi

Oklah kalau anda kata mahal, saya bagi diskaun 50% Menjadikan harga

RM199.50

Masih mahallah tuan, tolonglah kurang lagi..adesss…oklah saya bagi diskaun lagi 50% Menjadikan harga

HANYA RM99.75 SAHAJA!

Tetapi tunggu dulu!

Oleh kerana saya tengah baik hati,

Saya ada tawaran istimewa buat anda!

Memandangkan ebook ini adalah ebook sulung daripada saya, saya mahu tawarkan harga yang lebih rendah daripada harga asal.
Anggap sahaja, diskaun harga ini pemberian hadiah yang bernilai buat diri anda. Saya mahu anda memiliki ebook ini secepat mungkin. Lagi cepat anda beli, lagi cepat anda hadam ilmu di dalam ebook ini. Dan, lagi cepat anda praktikkan ilmu yang bernilai di dalam ebook ini.

Oleh itu, untuk 500 orang pembeli pertama, anda boleh dapatkannya dengan harga..

 

HANYA RM79 SAHAJA!!

RM69 – MAAF KUOTA INI TELAH DIPENUHI

Dan, berita sedihnya selepas cukup sahaja 500 kuota pembelian terawal, kaunter akan ditutup untuk proses RND dan harga akan naik sedikit demi sedikit.

Saya akan naikkan bermula dari RM99, ke RM129 dan seterusnya ke harga asal iaitu RM399 (mengikut jumlah jualan yang terjual).

Harga yang ditawarkan adalah TERLALU MURAH jika dibandingkan dengan nilai yang anda terima. Anda tak perlu pergi kelas, beli indicator, baca sumber percuma berbulan-bulan lamanya, try and error mencuba 1,001 teknik / indicator, ataupun pergi ke seminar. Trader seluruh dunia menggunakan teknik ini bukan saja untuk forex, tetapi juga untuk SAHAM, CPO, SILVER dan Gold.

Saya tak akan paksa anda untuk membeli, kerana itu hak anda. Kejayaan anda terletak di atas USAHA ANDA SENDIRI. Saya sekadar membantu apa yang termampu. Anda boleh buat pilihan antara menghabiskan beribu-ribu ringgit ATAU RM79, yang mana akan anda pilih?

 

JAMINAN PULANGAN WANG!

Jangan takut untuk melabur! Saya berikan jaminan ini kepada anda!!

Jika anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan ebook ini selepas membelinya, dan anda tidak dapat seperti mana yang anda harapkan..

Boleh minta wang anda dikembalikan 100% dalam masa 30 hari TANPA BANYAK SOAL!

Malah, anda tidak perlu pulangkan ebook ini kepada saya. Sebaliknya, anda boleh simpan dan gunakannya pada masa akan datang.

Kenapa saya berani memberi jaminan sebegini?

Kerana, saya mahu membantu lebih ramai Forex trader di luar sana berjaya dengan betul untuk menjana pendapatan konsisten melalui Forex Trading.

Dan, saya yakin, anda pasti belum mengetahui teknik dan cara yang simple, santai dan rileks untuk menjana pendapatan sebelum membaca panduan daripada ebook saya.

Anda cuma ada 3 pilihan jika anda benar-benar ingin menjadi seorang Forex Trader atau paling tidak pun partime trader

PILIHAN 1


Anda baca artikel-artikel berkaitan forex trading dari dalam dan luar negara bermacam-macam teknik ada dan ianya PERCUMA SAHAJA, tetapi SANGAT MEMAKAN MASA, waktu dan tenaga atau..

 

PILIHAN 2


Pergi personal coaching, join kelas-kelas seminar yang mencecah ribuan ringgit, beli indicator atau robot yang menelan KOS BERATUS RATUS hingga BERIBU-RIBU RINGGITatau..

 

PILIHAN 3 :


Pelajari panduan ebook menjana pendapatan secara santai melalu platform Forex Trading ini dan anda dapat ilmu A-Z tentang Forex, di samping bonus-bonus yang disertakan yang nilainya boleh mencecah ribuan ringgit. 

SENANG, CEPAT DAN MURAH!!

 


PS: Saya sangat-sangat berharap, apa yang disampaikan di dalam ebook ini sedikit-sebanyak membantu anda untuk menguatkan ilmu dalaman dan luaran sepanjang melibatkan diri dalam bidang Forex Trading.

PSS: Peringatan! Formula yang saya kongsikan ini tidak akan menjadi sekiranya anda tidak mempraktikkannya. Jika anda sudah mendapatkan ebook ini, terus praktikkan. Saya jamin, anda akan merasai nikmat menjadi seorang Forex Trader!!



Jamal Abdullah

Penulis Ebook Formula Menjana Pendapatan

Secara Santai Melalui Platform Forex Trading

Masih kurang yakin?